ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΕ | ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
18435
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18435,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 
Εκπαίδευση παραγωγών - μελών της Ο.Π. - 10/12/2020 (Δράσεις Γiii.2, Γiv)

Εκπαίδευση παραγωγών – μελών της Ο.Π.ΣΥΝΕ.ΠΑ Α.Ε.-ΦΟΥΤΙΩΝ στο πλαίσιο του 3ου έτους εφαρμογής των εγκεκριμένων προγραμμάτων εργασίας Ο.Ε.Φ. περιόδου 2018-2021, βάσει των Καν. (ΕΕ) 611/2014 και 615/2014 της Επιτροπής, όπως ισχύουν. Δραστηριότητες Γiii.2 με τίτλο “ Ετήσια μέτρηση ανθρακικού αποτυπώματος / Δημιουργία κλιματικά ουδέτερου προϊόντος”, και Γiv με τίτλο “Χρήση ειδικού εργαλείου για την κατάρτιση και επικοινωνία των παραγωγών”.

Εκπαίδευση παραγωγών - μελών της Ο.Π. - 03/12/2020 (Δράσεις Γiii.1, Γiv)

 Εκπαίδευση παραγωγών – μελών της Ο.Π. ΣΥΝΕ.ΠΑ Α.Ε στο πλαίσιο του 3ου έτους εφαρμογής των εγκεκριμένων προγραμμάτων εργασίας Ο.Ε.Φ. περιόδου 2018-2021, βάσει των Καν. (ΕΕ) 611/2014 και 615/2014 της Επιτροπής, όπως ισχύουν. Δραστηριότητες Γiii1 με τίτλο “Διεξαγωγή μαθημάτων κατάρτισης επιτόπου στον αγρό για τους παραγωγούς της Ο.Ε.Φ.”, και Γiv με τίτλο “Χρήση ειδικού εργαλείου για την κατάρτιση και επικοινωνία των παραγωγών”.

Μάρτιος 2020
  • Συνεχής βελτίωση της ποιότητας του ελαιολάδου

    Η εταιρεία ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ Α.Ε. (πρώην “ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ”) δραστηριοποιείται στο χώρο της ξηρής σταφίδας από το 2002. Για πρώτη φορά, τον Φεβρουάριο του 2015 αναγνωρίστηκε ως Οργάνωση Παραγωγών (Ο.Π.) Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς η οποία αποτελείτο από 157 ελαιοπαραγωγούς προερχόμενοι από τις......

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 

 

«Ο πρωτογενής τομέας θα μας βγάλει από την κρίση»

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Οργάνωσης Παραγωγών Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Μπουλουγουράς Νικόλαος & Σια ΑΕ συνάντηση για τους δημοσιογράφους και τα Μέσα της περιοχής, με στόχο την ενημέρωση τους από τον Πρόεδρο, κ. Βασίλη Παπαβασιλείου, για την πορεία εξέλιξης του Προγράμματος ΟΕΦ 2016-2017.
 
Το πρόγραμμα των Ο.Ε.Φ. εφοδιάζει τους παραγωγούς με τα κατάλληλα εργαλεία και την εκπαίδευση, ώστε να κάνουν το προϊόν τους πιο ελκυστικό για τις διεθνείς αγορές, αλλά και να καταπολεμηθούν οι παθογένειες του παρελθόντος.

«Ο πρωτογενής τομέας είναι σίγουρα η διέξοδος από την κρίση, αλλά λόγω του ότι στην Ελλάδα έχουμε πολλούς παραγωγούς με μικρές  – σε σχέση με το εξωτερικό  – εκτάσεις είναι απαραίτητο να γίνει ένωση των παραγωγών αυτών σε Οργανώσεις Παραγωγών, ώστε να πετύχουμε μεγάλες και σταθερές παραγωγές. Για αυτό υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να βοηθήσουν, όπως το συγκεκριμένο, το οποίο δίνει διασφαλίσεις στους παραγωγούς και με κάνει αισιόδοξο για το μέλλον», δηλώνει ο κ. Βασίλης Παπαβασιλείου, ο οποίος εξηγεί το πώς μπορεί το πρόγραμμα των Ο.Ε.Φ. να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με γνώμονα την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, τα μέλη της Οργάνωσης, ήδη εφαρμόζουν καλές πρακτικές στην καλλιέργεια, τη συγκομιδή και τη διαχείριση του ελαιοκάρπου, πριν και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελαιοποίησης με αποτέλεσμα την πιστοποίηση τους σύμφωνα με το πρότυπο AGRO για την ελιά.

Στη δημοσιογραφική αποστολή πήραν μέρος οι Νίκος Γιαπρακάς από την Ionian TV, Σταυρούλα Βγενοπούλου από τον max fm, Μαρία Ανδριέλου από την Patra TV διαδικτυακή τηλεόραση, Κωνσταντίνος Φλαμής από το dete.grκαι Γιώργος Καραγεωργόπουλος από την εφημερίδα Κόσμος. Την αποστολή συνόδευσε συνεργείο αποτελούμενο από τους σκηνοθέτη, ηχολήπτη και καμεραμάν, Πάνο Τσιροζίδη, Δημήτρη Ζωγραφάκη και Μιχάλη Τριπόδη.

 

boulougouras3

ΥΠΟΣΕΛΙΔΑ-ΣΥΝΕΠΑ
Skip to content